Politika zasebnosti

Piškotki

To spletno mesto zaradi boljše uporabniške izkušnje ter prikaza oglasov uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo, kar izboljša vašo uporabniško izkušnjo.

Spletno mesto uporablja piškotke za spletno analitiko (npr. Google Analytics) in za vtičnike, ki prikazujejo vsebino z ali omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih (npr. Facebook). Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

O uporabi piškotkov ste obveščeni ob prvem obisku spletnega mesta. S potrditvijo ali z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta podate privolitev in piškotki se naložijo. Nastavitev se ohrani tudi za naslednji obisk. Če piškotkov ne sprejmete, nekatere strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Osebni podatki

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov je:

Psuprijazen.si, Alja Willenpart s. p.
Cesta na Brdo 61
1000 Ljubljana

Vaše osebne podatke obdelujem skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Osebne podatke, pridobljene na tem spletnem mestu, skrbno varujem.

Obdelava in hramba osebnih podatkov

Zbiram le osebne podatke, ki jih nujno potrebujem za izvedbo dejavnosti. Hranim in uporabljam naslednje podatke: ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-pošta. Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja oziroma na podlagi pogodbe.

Osebne podatke, ki so mi bili posredovani, uporabljam izključno za namene, za katere so bili pridobljeni in jih ne posredujem tretjim osebam, razen izbranim pogodbenim partnerjem, ki jih prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

Vaše pravice

Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka, vpogleda, prenosljivosti, omejitve uporabe, ugovora in izbrisa.

Za uveljavljanje pravic ali dodatne informacije mi lahko pišete na info@psuprijazen.si.

Če menite, da so vam kršene pravice z naslova varstva osebnih podatkov, lahko podate pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu RS.

Sprememba politike zasebnosti

Pridržujem si pravico do dopolnitve ali spremembe politike zasebnosti. O spremembah ne obveščam.

 

Psuprijazen.si, Alja Willenpart s. p.