• Predavanja

    izobrazevanja-o-psih

Znanja ni nikoli preveč. Čim bolj pogosto se trudim organizirati različna izobraževanja o psih: predavanja, webinarje in Facebook live dogodke.

Po dogovoru lahko pripravim tudi predavanje, delavnico ali webinar na poljubno pasjo temo za vas oziroma vašo organizacijo. Za vse podrobnosti me kontaktirajte.

PRIHAJAJOČA PREDAVANJA O PSIH

  • 28. 5. 2024 Spletno predavanje: Pasja govorica

    Spoznajte najpogostejše signale, s katerimi psi izražajo svoja čustva, ter se naučite, kako lahko z razumevanjem in uporabo telesne govorice še izboljšate odnos s svojim psom. Na predavanju boste izvedeli tudi, zakaj se psi na sprehodih včasih ustavljajo ali usedajo in nočejo naprej, zakaj renčijo, skačejo na vas ali mimoidoče, zakaj na prvi pogled prijetno srečanje med dvema psoma včasih nepričakovano preraste v pretep in kako s svojo telesno govorico vplivamo na pse.

    VEČ INFORMACIJ …

  • Spremljajte Pasji mikrofon!

    S kolegicama Evo Pirnat iz Noiacanis in Eno Kobentar iz Pasje perspektive smo ustvarile Pasji mikrofon – podcast, posvečen psom. Nova epizoda je objavljena vsaka 2 tedna ob četrtkih. Najdete nas na vseh podcast platformah pod imenom Pasji mikrofon, spremljate pa nas lahko tudi na Facebooku, Instagramu in Youtube-u!

OGLEJTE SI …

Na voljo so tudi posnetki preteklih predavanj. Za ogled potrebujete YouTube račun.

Predavanje Sam doma

Posnetek predavanja SAM DOMA: STRAH PRED SAMOTO.

Obravnavane vsebine: kako se kažejo težave s samoto, zakaj se pojavijo, kako jih preprečiti in kako jih odpraviti.

VEČ INFORMACIJ

Predavanje Reaktivno vedenje psov

Posnetek predavanja REAKTIVNO VEDENJE PSOV

Obravnavane vsebine: kaj je reaktivnost, kakšni so vzroki za pojav reaktivnega vedenja, kakšen vpliv ima na tako vedenje stres, kako deluje pasji spomin ter kako se učinkovito lotiti odpravljanja reaktivnega vedenja.

VEČ INFORMACIJ

Posnetek predavanja UČINKOVITO PREMAGOVANJE STRAHU PRI PSIH

Obravnavane vsebine: kaj je strah in zakaj se pojavi; vpliv stresa, bolečine in družbe na pasje obnašanje; kako se psi učijo in kako deluje njihov spomin; kako ukrepati, ko se pes ustraši; kako se učinkovito lotiti odpravljanja strahov in fobij

VEČ INFORMACIJ