Predavanje: Učinkovito premagovanje strahu pri psih

Rep med nogami, tresenje, skrivanje, beg … ali pa lajanje, zaganjanje in agresiven odziv. Vse to so lahko znaki, da je psa strah. Vse več psov se boji grmenja, ognjemetov, veterinarjev in celo drugih psov. A strah ni omejen le na te dražljaje – nekateri psi se bojijo otrok, drugi neznancev, tretji vrečk za smeti, prometa … Nekateri se ne bojijo skoraj ničesar, druge prestraši skoraj vse.

Vabljeni na predavanje Učinkovito premagovanje strahu pri psih, kjer bom govorila o… strahu. O tem, kaj strah sploh je in zakaj se razvije ter o tem, kaj se dogaja v pasjem telesu, ko je izpostavljen dražljaju ali situaciji, ki se je boji. Izvedeli boste, kako deluje pasji spomin, kako se psi učijo in predvsem kako učinkovito in sočutno pomagati psu, da začne premagovati svoj strah.

Posnetek predavanja je na voljo preko YouTube, tako da za ogled potrebujete YouTube račun. Za dostop do predavanja izpolnite spodnjo prijavnico. Prejeli boste navodila za plačilo kotizacije, dostop do predavanja pa prejmete v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila.

TRAJANJE PREDAVANJA: 1,5 h

CENA: 25 eur

 

PRIJAVNICA: