Predavanje: Reaktivno vedenje psov

Predavanje: Reaktivno vedenje psov

Lajanje na pse, zaganjanje v kolesarje in tekače, neobvladljivo vlečenje na povodcu, pes, ki se nikakor ne more umiriti … zveni znano? Reaktivno vedenje v različnih situacijah je težava, s katero se sooča vse več psov in njihovih skrbnikov. Tako obnašanje ni le moteče, lahko je tudi nevarno.

Psi v trenutku, ko vidijo drugega psa, kolesarja, mačko ali drug “sprožilec” pozabijo na vse naučene ukaze in manire. Zgodi se lahko celo, da v razburjenju ugriznejo proti skrbniku. Ne da se jih zamotiti s priboljški ali pa to deluje le kratek čas. Pogosto se zelo težko pomirijo tudi takrat, ko je situacija že zdavnaj mimo.

Na predavanju Reaktivno vedenje psov govorim o razlogih za tako obnašanje ter o rešitvah zanje. Izvedeli boste, kako se psi učijo in razmišljajo, zakaj se reaktivno vedenje sploh pojavi, kaj se med vsem tem norenjem dogaja v pasjem telesu in kako se postopno, preprosto in učinkovito lotiti odpravljanja reaktivnega vedenja.

 

Posnetek predavanja je na voljo preko YouTube, tako da za ogled potrebujete YouTube račun. Za dostop do predavanja izpolnite spodnjo prijavnico. Prejeli boste navodila za plačilo kotizacije, dostop do predavanja pa prejmete v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

TRAJANJE PREDAVANJA: 1,5h

CENA: 25 eur

 

PRIJAVNICA: